Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haetrjp*ù TEAM JK
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Chyu-Kin rent richting de bal. Yang-Hyung onderschept slim de pass. Hwan-Yong onderschept slim de pass. Yang-Hyung onderschept slim de pass. Yang-Hyung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chyu-Kin is nu in balbezit. Yang-Hyung verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Hyung passt de bal zonder na te denken. Jee-Song is nu in balbezit. Jee-Song draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - TEAM JK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 54%, TEAM JK 46%.
haetrjp*ù - TEAM JK 0:1

56e minuut.
Bum-Lee trapt de bal weg. Yang-Hyung kopt de bal weg. Chan-Bum probeert de bal aan de voet te houden. Jee-Song is nu in balbezit. Jee-Song haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cheng-Kin onderschept slim de pass. Cheng-Kin passt de bal met de wreef. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hwan-Yong geeft een hoge lob. Tsun-Kwoo probeert de bal aan de voet te houden. Tsun-Kwoo geeft een hoge lob. Jee-Song rent richting de bal. Jee-Song draait met de bal, schiet en ... Du-Ri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 62%, TEAM JK 38%.
haetrjp*ù - TEAM JK 0:1