Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM JK haetrjp*ù
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Hiu-Wang met een sublieme pass. Jee-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Park schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Choi-Park krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hiu-Seng speelt de bal door. Choi-Park rent richting de bal. Choi-Park met een sublieme pass. Hokkido is nu in balbezit. Hokkido haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bum-Lee probeert naar een medespeler te passen. Choi-Park kopt de bal weg. Klungelig pakt Hokkido de bal. Hokkido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsun-Kwoo met een snelle inworp. Hiu-Wang is nu in balbezit. Hiu-Wang draait met de bal, schiet en ... Ling-Son kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin passt de bal zonder na te denken. Jee-Song is nu in balbezit. Jee-Song schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM JK - haetrjp*ù 1:0

25e minuut.
Tsun-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Lim geeft een hoge lob. Hokkido rent richting de bal. Hokkido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan-Yong met de inworp. Hiu-Seng rent richting de bal. Hiu-Seng geeft de bal voor. Hokkido springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM JK 57%, haetrjp*ù 43%.
TEAM JK - haetrjp*ù 1:0

73e minuut.
Chyu-Kin probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Yong rent richting de bal. Hiu-Wang begaat een overtreding. Hwan-Yong moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hwan-Yong kan niet meer verder spelen. Kwoon-Park komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hiu-Seng probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu-Seng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choi-Park rent richting de bal. Choi-Park geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM JK 47%, haetrjp*ù 53%.
TEAM JK - haetrjp*ù 1:0