Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haetrjp*ù Ajax Suwon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Choi-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Park passt de bal met de wreef. Hamate rent richting de bal. Hokkido onderschept slim de pass. Hokkido haalt uit met een fantastische trap. Kun-Joon bokst de bal weg.

11e minuut.
Hwan-Yong is nu in balbezit. Han-Cheng onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Sun. Cheng-Sun krijgt een gele kaart. Han-Cheng roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Han-Cheng kan niet meer verder spelen. Son-Yong komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Chan-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Bum geeft een hoge lob. Daar is Hokkido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choi-Park is nu in balbezit. Choi-Park haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chyu-Kin probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim probeert naar een medespeler te passen. Hokkido bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokkido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lee-Shin kopt de bal weg. Chan-Bum rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lee-Young zal de hoekschop nemen. Lo-Wang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - Ajax Suwon 0:1

32e minuut.
Du-Ri trapt de bal weg. Son-Yong rent richting de bal. Hwan-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Yong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chan-Tae geeft de bal voor. Lee-Young rent richting de bal. Lee-Young passt de bal in één keer door. Lo-Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - Ajax Suwon 0:2

44e minuut.
Hwan-Yong probeert naar een medespeler te passen. Choi-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Park met een sublieme pass. Hokkido rent richting de bal. Hokkido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 58%, Ajax Suwon 42%.
haetrjp*ù - Ajax Suwon 0:2

55e minuut.
Hiu-Seng met een snelle inworp. Hwan-Yong is nu in balbezit. Hwan-Yong probeert naar een medespeler te passen. Hokkido rent richting de bal. Hokkido schiet op doel. Kun-Joon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Hwan-Kun kopt de bal weg. Klungelig pakt Chan-Tae de bal. Choi-Park probeert naar een medespeler te passen. Hokkido rent richting de bal. Hokkido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - Ajax Suwon 1:2

80e minuut.
Tsun-Lee met een sublieme pass. Hwan-Yong rent richting de bal. Son-Yong onderschept slim de pass. Lo-Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - Ajax Suwon 1:3

81e minuut.
Lee-Shin met de inworp. Cheng-Lim rent richting de bal. Cheng-Lim met een sublieme pass. Choi-Park is nu in balbezit. Choi-Park geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lee-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim is nu in balbezit. Lee-Young tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Lim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chyu-Kin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 45%, Ajax Suwon 55%.
haetrjp*ù - Ajax Suwon 1:3