Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM JK Bukong Mingek
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Ling-Youn geeft een hoge lob. Ling-Kim probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Song heeft problemen om de bal te vangen. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM JK - Bukong Mingek 0:1

16e minuut.
Byung-Kuk passt de bal in één keer door. Cheng-Chong rent richting de bal. Cheng-Chong passt de bal met de wreef. Joon-Doo rent richting de bal. Joon-Doo haalt uit met een fantastische trap. Bum-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Joon-Doo geeft een hoge lob. Lee-Kyung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsun-Do de bal. Joon-Doo rent richting de bal. Joon-Doo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tsun-Do probeert naar een medespeler te passen. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyu is nu in balbezit. Kun-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Kun-Lee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Ling-Youn de bal. Tsun-Kwoo is nu in balbezit. Tsun-Kwoo speelt de bal door. Jee-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Song schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Yong-Lee met een harde bal richting middenveld. Joon-Doo kopt de bal weg. Kun-Lee is nu in balbezit. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hiu-Song kopt de bal weg. Klungelig pakt Ling-Kim de bal. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. Bum-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM JK - Bukong Mingek 0:2

41e minuut.
Kun-Lee is nu in balbezit. Ling-Kim rent richting de bal. Kun-Lee onderschept slim de pass. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. Bum-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM JK - Bukong Mingek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM JK 68%, Bukong Mingek 32%.
TEAM JK - Bukong Mingek 0:3

73e minuut.
Yong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Lee geeft een hoge lob. Kun-Lee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joon-Doo is nu in balbezit. Joon-Doo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM JK 61%, Bukong Mingek 39%.
TEAM JK - Bukong Mingek 0:3