Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingek TEAM JK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cheng-Chong passt de bal met de wreef. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong geeft de bal voor. Kun-Lee is nu in balbezit. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kun-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Hyu rent richting de bal. Kun-Lee onderschept slim de pass. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. Ling-Kim probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kun-Lee rent richting de bal. Ling-Kim rent richting de bal. Kun-Lee onderschept slim de pass. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingek - TEAM JK 1:0

13e minuut.
Hiu-Wang onderschept slim de pass. Hiu-Wang passt de bal zonder na te denken. Jee-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Song schiet op doel. Klungelig pakt Yong-Lee de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hiu-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Wang met een sublieme pass. Yong-Lee is nu in balbezit. Daar is Jee-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Song draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 48%, TEAM JK 52%.
Bukong Mingek - TEAM JK 1:0

60e minuut.
Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Wang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsun-Do raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheng-Chong met een snel genomen vrije trap. Hiu-Song is nu in balbezit. Kun-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cheng-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Youn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Youn speelt de bal door. Kun-Lee is nu in balbezit. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 41%, TEAM JK 59%.
Bukong Mingek - TEAM JK 1:0