Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pohang steelous Jojo Kwooma
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Soo-Gui is nu in balbezit. Soo-Gui geeft een hoge lob. Cheng-Dea heeft problemen om de bal te vangen. Soo-Yong is nu in balbezit. Soo-Yong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sun-Soo rent richting de bal. Doo-Hyun onderschept slim de pass. Doo-Hyun speelt de bal door. Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pohang steelous - Jojo Kwooma 1:0

13e minuut.
Jae-Huyn passt de bal zonder na te denken. Gui-Hyun rent richting de bal. Gui-Hyun passt de bal met de wreef. Hiu-Kwoo rent richting de bal. Hiu-Kwoo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Lo-Young de bal. Gui-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Gui-Hyun speelt de bal door. Hiu-Kwoo heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hyun-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Soo-Gui passt de bal zonder na te denken. Soo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pohang steelous 47%, Jojo Kwooma 53%.
pohang steelous - Jojo Kwooma 1:0

60e minuut.
Hwan-Kwo met de inworp. Soo-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Ying legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soo-Gui raakt geblesseerd tijdens het duel. Soo-Gui neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hikkedo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan met de inworp. Kwoon-Ying rent richting de bal. Kwoon-Ying geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Gui-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Gui-Hyun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pohang steelous - Jojo Kwooma 2:0

89e minuut.
Joon-Song geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doo-Hyun met een snelle inworp. Gui-Hyun is nu in balbezit. Gui-Hyun geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
pohang steelous - Jojo Kwooma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pohang steelous 42%, Jojo Kwooma 58%.
pohang steelous - Jojo Kwooma 3:0