Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingek pohang steelous
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kun-Lee passt de bal zonder na te denken. Yong-Lee probeert de bal aan de voet te houden. Bum-Kun rent richting de bal. Gui-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Hyun schiet op doel. Won-Oko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Hwan rent richting de bal. Hwan geeft een hoge lob. Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingek - pohang steelous 0:1

9e minuut.
Ling-Youn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Youn passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoo rent richting de bal. Hiu-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yong-Lee de bal onder controle te krijgen. Won-Oko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kwoon-Ying met een sublieme pass. Gui-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Hyun met een sublieme pass. Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Won-Oko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingek - pohang steelous 0:2

21e minuut.
Bum-Kun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwoon-Ying met de inworp. Hwan rent richting de bal. Hwan geeft een hoge lob. Won-Oko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Tsun-Do rent richting de bal. Hiu-Kwoo begaat een overtreding. Hiu-Kwoo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 62%, pohang steelous 38%.
Bukong Mingek - pohang steelous 0:2

74e minuut.
Kyu-Lin geeft de bal voor. Cheng-Dea geeft een hoge lob. Bum-Kun rent richting de bal. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Doo-Hyun kopt de bal weg. Kwoon-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Ying met een sublieme pass. Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo schiet op doel. Won-Oko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 55%, pohang steelous 45%.
Bukong Mingek - pohang steelous 0:2