Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamedhoms شيكو الاهلاوي
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kardal geeft een hoge lob. Abdul-Razim met een sublieme pass. Kardal rent richting de bal. El Nahas is nu in balbezit. El Nahas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Labeeb rent richting de bal. El Nahas onderschept slim de pass. El Nahas passt de bal met de wreef. Zaki rent richting de bal. Zaki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedhoms - شيكو الاهلاوي 0:1

14e minuut.
Abdul-Qadir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaliq met een snelle inworp. El Nahas rent richting de bal. El Nahas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Abdul-Razim geeft een lange en hoge pass. Kardal heeft problemen om de bal te vangen. Labeeb is nu in balbezit. El Nahas is nu in balbezit. El Nahas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Labeeb is nu in balbezit. Kardal met een sublieme pass. Shaheen is nu in balbezit. El Nahas verovert de bal door een tackle van achteren. El Nahas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedhoms - شيكو الاهلاوي 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 71%, شيكو الاهلاوي 29%.
mohamedhoms - شيكو الاهلاوي 0:2

47e minuut.
Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Razim verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Razim passt de bal in één keer door. El Nahas is nu in balbezit. El Nahas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Abdel Hady verovert de bal door een tackle van achteren. Shaheen bereikt de bal nog maar net als eerste. El Nahas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Nahas krijgt een gele kaart. Shaheen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shaheen kan niet meer verder spelen. Turk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Labeeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Nahas is nu in balbezit. El Nahas passt de bal in één keer door. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kamar speelt de bal door. Ghazi is nu in balbezit. Kardal rent richting de bal. Ghazi onderschept slim de pass. Ghazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 47%, شيكو الاهلاوي 53%.
mohamedhoms - شيكو الاهلاوي 0:2