Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tesoros mohamedhoms
sokker Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
13.2 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Labeeb met een sublieme pass. Waleed is nu in balbezit. Waleed passt de bal met de wreef. Abo Bakr rent richting de bal. Abo Bakr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Labeeb probeert naar een medespeler te passen. Ezzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezzat passt de bal met de wreef. Abo Bakr is nu in balbezit. Abo Bakr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Labeeb kopt de bal weg. Daar is Badr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badr speelt de bal door. Waleed is nu in balbezit. Waleed geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Shaheen bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleed onderschept slim de pass. Waleed passt de bal zonder na te denken. Abo Bakr is nu in balbezit. Abo Bakr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ezzat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abou-Kaf komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Taha met de inworp. Waleed is nu in balbezit. Waleed geeft de bal voor. Nabil maakt een snoekduik en kopt de bal. Rahimat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Taha onderschept slim de pass. Taha geeft de bal voor. Mufid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazi haalt uit met een fantastische trap. Jafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tesoros 48%, mohamedhoms 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Tesoros - mohamedhoms 0:0

58e minuut.
Abo Bakr is nu in balbezit. Abo Bakr met een sublieme pass. Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tesoros - mohamedhoms 1:0

66e minuut.
Jihad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abou-Kaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamar is nu in balbezit. Kamar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Tesoros - mohamedhoms 1:1

84e minuut.
Jihad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihad geeft een lange en hoge pass. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tesoros - mohamedhoms 1:2

85e minuut.
Waleed rent richting de bal. Waleed probeert naar een medespeler te passen. Hosny heeft problemen om de bal te vangen. Ghazi onderschept slim de pass. Ghazi schiet op doel. Jafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Taha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rifaat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tesoros 51%, mohamedhoms 49%.
Los Tesoros - mohamedhoms 1:2