Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rial mdreid jhuioh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
El-Gayyar verovert de bal door een tackle van achteren. Doqdoq begaat een overtreding. El-Gayyar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El-Naggar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hakem kopt de bal weg. Al-Sharbaty rent richting de bal. Zero onderschept slim de pass. Zero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hakem heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
rial mdreid - jhuioh 0:1

22e minuut.
Shaaban is nu in balbezit. Shaaban passt de bal zonder na te denken. Abou-Kaf is nu in balbezit. Fahmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmy haalt uit met een fantastische trap. Bahgat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fahmy rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doqdoq kopt de bal weg. Zero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rady. Rady krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Diab geeft de bal voor. Inworp. El-Mahdy met de inworp. Shaaban rent richting de bal. Shaaban geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial mdreid 47%, jhuioh 53%.
rial mdreid - jhuioh 0:1

53e minuut.
Al-Sharbaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero onderschept slim de pass. Zero passt de bal zonder na te denken. Khamees rent richting de bal. Khamees schiet op doel. Tarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial mdreid 55%, jhuioh 45%.
rial mdreid - jhuioh 0:1