Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inch Jangmajo KF Mingbuk
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hwan-Sun geeft een hoge lob. Kwoon-Park kopt de bal weg. Daar is Won-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Jangmajo - KF Mingbuk 1:0

5e minuut.
Tae-Bum rent richting de bal. Won-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Song passt de bal in één keer door. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sun-Yo geeft een hoge lob. Won-Song kopt de bal weg. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu schiet op doel. Lee-Song maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Jangmajo - KF Mingbuk 2:0

13e minuut.
Chiu passt de bal met de wreef. Hwan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sun geeft de bal voor. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tae-Bum passt de bal in één keer door. Park-Ling rent richting de bal. Park-Ling probeert naar een medespeler te passen. Wang-Song is nu in balbezit. Wang-Song draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Amakate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwoon-Park met de inworp. Won-Song rent richting de bal. Won-Song geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Jangmajo 55%, KF Mingbuk 45%.
Inch Jangmajo - KF Mingbuk 2:0

58e minuut.
Chiu onderschept slim de pass. Won-Song is nu in balbezit. Won-Song passt de bal zonder na te denken. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hwan-Sun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Won-Song rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tae-Bum ... Strafschop! Won-Song is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Won-Song zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Jangmajo - KF Mingbuk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Jangmajo 33%, KF Mingbuk 67%.
Inch Jangmajo - KF Mingbuk 3:0