Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
乌托邦 Grekstasa
无节操 Tactiek NATFTT
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten adequate
average Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Hồng Sơn geeft de bal voor. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad met een sublieme pass. Islas rent richting de bal. Islas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Islas is nu in balbezit. İskit is nu in balbezit. İskit geeft een lange en hoge pass. Islas met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kangqiao de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hồng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García begaat een overtreding. Hồng Sơn raakt geblesseerd tijdens het duel. Bokłaga met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Radicchi de bal. Islas is nu in balbezit. Islas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Floutek passt de bal met de wreef. van der Tol probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bokłaga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zlatev met een sublieme pass. Plesca is nu in balbezit. Haigang begaat een overtreding. Plesca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Plesca kan niet meer verder spelen. Lubáš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 乌托邦 50%, Grekstasa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
乌托邦 - Grekstasa 0:0

63e minuut.
Kangqiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangqiao passt de bal in één keer door. Islas rent richting de bal. Islas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mida de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
乌托邦 - Grekstasa 0:1

69e minuut.
Xingjian trapt de bal weg. Floutek kopt de bal weg. Lubáš is nu in balbezit. Lubáš haalt uit met een fantastische trap. Kesheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xingjian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić passt de bal zonder na te denken. Quevedo García geeft de bal voor. Lubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubáš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 乌托邦 41%, Grekstasa 59%.
乌托邦 - Grekstasa 0:1