Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
josufc16 Franchescos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almada. Almada krijgt een gele kaart.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corchete met de inworp. Cadena rent richting de bal. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Fagogaga met een sublieme pass. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Diaz speelt de bal door. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alejos. Alejos krijgt een gele kaart. Villatoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alejos geeft een hoge lob. Villatoro met een snel genomen vrije trap. Paal! Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
josufc16 - Franchescos 1:0

12e minuut.
Almada is nu in balbezit. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Alejos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado geeft de bal voor. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Salome bokst de bal weg.

23e minuut.
Villatoro rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado geeft een hoge lob. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
josufc16 - Franchescos 2:0

27e minuut.
Almada is nu in balbezit. Almada passt de bal in één keer door. Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Echeverri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fagogaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Almada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada verovert de bal door een tackle van achteren. Almada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Escribano geeft een lange en hoge pass. Almada kopt de bal weg. Paisano controleert de bal met de borst. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
josufc16 - Franchescos 2:1

43e minuut.
Aviles probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: josufc16 56%, Franchescos 44%.
josufc16 - Franchescos 2:1

46e minuut.
Benítez rent richting de bal. Almada is nu in balbezit. Benítez is nu in balbezit. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
josufc16 - Franchescos 2:2

49e minuut.
Saavedra met de inworp. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles geeft de bal voor. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Salome bokst de bal weg.

53e minuut.
Rebollo kopt de bal weg. Klungelig pakt Benítez de bal. Saavedra onderschept slim de pass. Almada verovert de bal door een tackle van achteren. Almada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Echeverri met een harde bal richting middenveld. Chaparro kopt de bal weg. Daar is Almada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena speelt de bal door. Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Almada onderschept slim de pass. Almada passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel. Echeverri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
josufc16 - Franchescos 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: josufc16 61%, Franchescos 39%.
josufc16 - Franchescos 2:3