Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los hernandez Charlio CF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Ubeda is nu in balbezit. Ubeda passt de bal zonder na te denken. Costas rent richting de bal. Gaytan verovert de bal door een tackle van achteren. Gaytan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roca met de inworp. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio geeft een lange en hoge pass. Imbert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los hernandez - Charlio CF 0:1

33e minuut.
Valdez rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Paisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pagola de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los hernandez - Charlio CF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los hernandez 50%, Charlio CF 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los hernandez - Charlio CF 1:1

64e minuut.
Valdez probeert naar een medespeler te passen. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubeda probeert naar een medespeler te passen. Ubide is nu in balbezit. Ubide draait met de bal, schiet en ... Chapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Salamanca rent richting de bal. Ubide onderschept slim de pass. Ubide schiet op doel. Chapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los hernandez - Charlio CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los hernandez 37%, Charlio CF 63%.
los hernandez - Charlio CF 2:1