Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franchescos Charlio CF
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Daar is Paisano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paisano. Paisano krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Regil bereikt de bal nog maar net als eerste. Regil geeft een lange en hoge pass. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Chaparro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Rebollo onderschept slim de pass. Rebollo geeft de bal voor. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Quijano geeft de bal voor. Klungelig pakt Chaparro de bal. Salamanca speelt de bal door. Daar is Obanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obanos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagogaga is nu in balbezit. Met opzet legt Rivera zijn tegenspeler op de grond. Rivera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franchescos 31%, Charlio CF 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franchescos - Charlio CF 0:0

63e minuut.
Chapa met een harde bal richting middenveld. Alejos rent richting de bal. Alejos geeft de bal voor. Alamo met een sublieme pass. Klungelig pakt Chapa de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Antonio is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Paisano de bal. Almada verovert de bal door een tackle van achteren. Almada speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Paisano rent richting de bal. Rebollo onderschept slim de pass. Rebollo geeft een lange en hoge pass. Benítez rent richting de bal. Benítez draait met de bal, schiet en ... Chapa bokst de bal weg. Alamo kopt de bal weg. Chapa bokst de bal weg.

90e minuut.
Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaparro onderschept slim de pass. Chaparro speelt de bal door. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - Charlio CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franchescos 39%, Charlio CF 61%.
Franchescos - Charlio CF 1:0