Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franchescos los hernandez
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Imbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaparro met de inworp. Almada geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Benítez de bal onder controle te krijgen. Valencia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benítez. Benítez krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sylla met een snelle inworp. Valencia met een sublieme pass. Ubide is nu in balbezit. Ubide schiet op doel. Cosculluela probeert de bal aan de voet te houden. Salome kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ubide is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - los hernandez 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franchescos 40%, los hernandez 60%.
Franchescos - los hernandez 0:1

47e minuut.
Ibańez heeft problemen om de bal te vangen. Ibańez passt de bal in één keer door. Almada met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franchescos - los hernandez 1:1

57e minuut.
Almada geeft een hoge lob. Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Ubide is nu in balbezit. Ubide draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - los hernandez 1:2

62e minuut.
Rebollo passt de bal in één keer door. Fagogaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagogaga geeft een hoge lob. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benítez. Benítez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Ubide is nu in balbezit. Cosculluela rent richting de bal. Ubide verovert de bal door een tackle van achteren. Ubide schiet op doel. Salome probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - los hernandez 1:3

88e minuut.
Daar is Rebollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Almada rent richting de bal. Almada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franchescos 45%, los hernandez 55%.
Franchescos - los hernandez 1:3