Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franchescos real madrid y comunicaciones
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Paradas onderschept slim de pass. Paradas speelt de bal door. Escribano rent richting de bal. Carías verovert de bal door een tackle van achteren. Carías haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chaparro passt de bal met de wreef. Daar is Carías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay is nu in balbezit. Carías onderschept slim de pass. Carías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Arias speelt de bal door. España rent richting de bal. España passt de bal zonder na te denken. Carías rent richting de bal. Carías haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - real madrid y comunicaciones 0:1

31e minuut.
Morales geeft de bal voor. Escoriaza kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaldivar de bal. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel. Falomir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franchescos - real madrid y comunicaciones 1:1

34e minuut.
Escoriaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal met de wreef. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Garay probeert naar een medespeler te passen. Chaparro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaparro met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canseco heeft problemen om de bal te vangen. Falomir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franchescos 59%, real madrid y comunicaciones 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franchescos - real madrid y comunicaciones 1:1

46e minuut.
Carías passt de bal zonder na te denken. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal in één keer door. Fagogaga rent richting de bal. Fagogaga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Arias met een sublieme pass. Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías onderschept slim de pass. Carías haalt uit met een fantastische trap. Salome probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - real madrid y comunicaciones 1:2

53e minuut.
Zaldivar verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldivar geeft een hoge lob. Daar is Escribano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carías is nu in balbezit. Carías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Regil geeft de bal voor. Arias kopt de bal weg. Daar is España, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. España haalt uit met een fantastische trap. Salome probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - real madrid y comunicaciones 1:3

62e minuut.
Falomir met een harde bal richting middenveld. Regil kopt de bal weg. Almada heeft problemen om de bal te vangen. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - real madrid y comunicaciones 2:3

65e minuut.
Ballesteros geeft de bal voor. Inworp. Fagogaga met de inworp. Almada is nu in balbezit. Almada schiet op doel. Falomir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franchescos - real madrid y comunicaciones 3:3

70e minuut.
Alejos met een sublieme pass. Garay is nu in balbezit. España verovert de bal door een tackle van achteren. España haalt uit met een fantastische trap. Escribano probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Rebollo geeft een hoge lob. Inworp. Paradas met de inworp. España bereikt de bal nog maar net als eerste. España geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Franchescos - real madrid y comunicaciones 3:4

88e minuut.
Zaldivar rent richting de bal. Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo speelt de bal door. Fagogaga is nu in balbezit. Fagogaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franchescos 46%, real madrid y comunicaciones 54%.
Franchescos - real madrid y comunicaciones 3:4