Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:01
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Stadium Ventos
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28499
FC Ventos Riga FC
galvenais Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Bandırmalıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olechowski rent richting de bal. Olechowski passt de bal zonder na te denken. Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer met een sublieme pass. Gugu heeft problemen om de bal te vangen. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zahirović passt de bal in één keer door. Hofstetter is nu in balbezit. Ruiguo onderschept slim de pass. Ruiguo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - Riga FC 1:0

20e minuut.
Ruiguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo passt de bal zonder na te denken. Bojaruniec met een sublieme pass. Ruiguo rent richting de bal. Ruiguo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bojaruniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojaruniec geeft de bal voor. Krušper met een sublieme pass. Luchini is nu in balbezit. Luchini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Carmignani kopt de bal weg. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bojaruniec maakt een afschuwelijke overtreding. Bojaruniec krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer passt de bal met de wreef. Olechowski speelt de bal door. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Krušper de bal. Stelzer is nu in balbezit. Sieradzki begaat een overtreding. Sieradzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ventos 53%, Riga FC 47%.
FC Ventos - Riga FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ventos 52%, Riga FC 48%.
FC Ventos - Riga FC 1:0