Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СКАлмаз Романів БАРСЕЛОНА
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Belkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Belkevich passt de bal in één keer door. Korobka heeft problemen om de bal te vangen. Tcherednik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcherednik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Korobka geeft een hoge lob. Rudnyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnyak onderschept slim de pass. Rudnyak schiet op doel. Goretskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Akopian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudnyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnyak schiet op doel. Goretskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СКАлмаз Романів - БАРСЕЛОНА 1:0

10e minuut.
Tcherednik passt de bal zonder na te denken. Belkevich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolochko. Tolochko krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tcherednik rent richting de bal. Yevtushok onderschept slim de pass. Yevtushok geeft de bal voor. Akopian rent richting de bal. Lucash verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rudnyak is nu in balbezit. Lucash rent richting de bal. Rudnyak rent richting de bal. Lucash is nu in balbezit. Lucash haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКАлмаз Романів 49%, БАРСЕЛОНА 51%.
СКАлмаз Романів - БАРСЕЛОНА 1:0

50e minuut.
Korobka rent richting de bal. Korobka geeft een hoge lob. Nepyipyvo heeft problemen om de bal te vangen. Lucash rent richting de bal. Lucash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СКАлмаз Романів - БАРСЕЛОНА 2:0

90e minuut.
Yurchishin rent richting de bal. Tcherednik rent richting de bal. Tcherednik passt de bal met de wreef. Belkevich rent richting de bal. Belkevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКАлмаз Романів 38%, БАРСЕЛОНА 62%.
СКАлмаз Романів - БАРСЕЛОНА 2:0