Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСЕЛОНА СКАлмаз Романів
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Nepyipyvo kopt de bal weg. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Leviga bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov onderschept slim de pass. Antonov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Akopian geeft de bal voor. Leviga rent richting de bal. Belkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Antonov is nu in balbezit. Antonov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Antonov met een sublieme pass. Lucash is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korotetskyy. Korotetskyy krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nepyipyvo passt de bal met de wreef. Antonov is nu in balbezit. Antonov passt de bal zonder na te denken. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 40%, СКАлмаз Романів 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БАРСЕЛОНА - СКАлмаз Романів 0:0

46e minuut.
Antonov rent richting de bal. Yevtushok rent richting de bal. Antonov onderschept slim de pass. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Antonov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savchenko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bredun geeft een hoge lob. Daar is Yevtushok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savchenko onderschept slim de pass. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Leviga is nu in balbezit. Savchenko is nu in balbezit. Leviga maakt een afschuwelijke overtreding. Leviga krijgt een gele kaart. Savchenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Nepyipyvo met een sublieme pass. Savchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Savchenko met een sublieme pass. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Danaev de bal. Savchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danaev. Savchenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Savchenko kan niet meer verder spelen. Dmitruk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 42%, СКАлмаз Романів 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БАРСЕЛОНА - СКАлмаз Романів 0:0