Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Eggs Kodak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Lopatkin is nu in balbezit. Lopatkin met een sublieme pass. Ezerskiy geeft een lange en hoge pass. Dyndikov rent richting de bal. Dyndikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Eggs - Kodak 1:0

8e minuut.
Skatchenko rent richting de bal. Skatchenko geeft een hoge lob. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov rent richting de bal. Stepanov haalt uit met een fantastische trap. Semenenko bokst de bal weg. Paal!

18e minuut.
Semenenko met een harde bal richting middenveld. Venglinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Golowan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golowan krijgt een gele kaart. Venglinskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yudin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popov is nu in balbezit. Popov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zayats is nu in balbezit. Saenko onderschept slim de pass. Dikan` is nu in balbezit. Saenko onderschept slim de pass. Saenko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov probeert naar een medespeler te passen. Popov heeft problemen om de bal te vangen. Popov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Eggs - Kodak 1:1

36e minuut.
Lopatkin is nu in balbezit. Luzhnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Luzhnyi met een sublieme pass. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sandul heeft problemen om de bal te vangen. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov passt de bal met de wreef. Popov is nu in balbezit. Popov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Eggs 53%, Kodak 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Eggs - Kodak 1:1

68e minuut.
Ezerskiy probeert naar een medespeler te passen. Lopatkin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skatchenko. Lopatkin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lopatkin met een snel genomen vrije trap. Tymoshchuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Eggs - Kodak 2:1

71e minuut.
Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayats verovert de bal door een tackle van achteren. Yudin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zayats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandul wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Eggs 43%, Kodak 57%.
Dynamo Eggs - Kodak 2:1