Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FeNiKsEs СКАлмаз Романів
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Bandura is nu in balbezit. Tolkach rent richting de bal. Tolkach passt de bal met de wreef. Semak is nu in balbezit. Semak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tymoshchuk heeft problemen om de bal te vangen. Buriak is nu in balbezit. Buriak met een sublieme pass. Rudnyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnyak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - СКАлмаз Романів 0:1

20e minuut.
Shiryaev rent richting de bal. Shiryaev speelt de bal door. Danaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak onderschept slim de pass. Semak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Buriak passt de bal met de wreef. Halyuza kan de bal niet met de borst controleren. Lucash is nu in balbezit. Lucash schiet op doel. Solovyov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - СКАлмаз Романів 0:2

38e minuut.
Shiryaev probeert naar een medespeler te passen. Balabanov is nu in balbezit. Balabanov passt de bal in één keer door. Daar is Semak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kurnevich bokst de bal weg.

44e minuut.
Tolkach heeft problemen om de bal te vangen. Tolkach probeert naar een medespeler te passen. Rudnyak is nu in balbezit. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FeNiKsEs 47%, СКАлмаз Романів 53%.
FeNiKsEs - СКАлмаз Романів 0:2

74e minuut.
Rudnyak rent richting de bal. Yershov rent richting de bal. Rudnyak onderschept slim de pass. Lucash is nu in balbezit. Lucash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - СКАлмаз Романів 0:3

78e minuut.
Semak rent richting de bal. Shiryaev is nu in balbezit. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiryaev rent richting de bal. Shiryaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Halyuza passt de bal in één keer door. Kolodin is nu in balbezit. Kolodin geeft de bal voor. Semak rent richting de bal. Semak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - СКАлмаз Романів 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FeNiKsEs 33%, СКАлмаз Романів 67%.
FeNiKsEs - СКАлмаз Романів 1:3