Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsik Dynamo Eggs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Dikan` kopt de bal weg. Natochiy rent richting de bal. Batalskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Korkishko verovert de bal door een tackle van achteren. Korkishko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Boudianski met de inworp. Daar is Korkishko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkishko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zayats de bal onder controle te krijgen. Semenenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul geeft een hoge lob. Golowan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tymoshchuk de bal. Tymoshchuk schiet op doel. Riznyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Tymoshchuk rent richting de bal. Kovryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Dyndikov onderschept slim de pass. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsik 55%, Dynamo Eggs 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samsik - Dynamo Eggs 0:0

50e minuut.
Zayats is nu in balbezit. Zayats passt de bal met de wreef. Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsik - Dynamo Eggs 0:1

56e minuut.
Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovryzhkin is nu in balbezit. Met opzet legt Tymoshchuk zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tymoshchuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tymoshchuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Ezerskiy geeft een hoge lob. Dikan` bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikan` geeft een lange en hoge pass. Dyndikov rent richting de bal. Dyndikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsik - Dynamo Eggs 0:2

66e minuut.
Ezerskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul geeft een lange en hoge pass. Monakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dyndikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsik 45%, Dynamo Eggs 55%.
Samsik - Dynamo Eggs 0:2