Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Eggs Samsik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 13.2
average Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Lopatkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dyndikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyndikov passt de bal zonder na te denken. Zayats rent richting de bal. Zayats geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Eggs - Samsik 1:0

35e minuut.
Karimov verovert de bal door een tackle van achteren. Kovryzhkin rent richting de bal. Kovryzhkin speelt de bal door. Natochiy rent richting de bal. Natochiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dyndikov heeft problemen om de bal te vangen. Shubin rent richting de bal. Shubin passt de bal zonder na te denken. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Natochiy onderschept slim de pass. Korkishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul onderschept slim de pass. Natochiy onderschept slim de pass. Natochiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Eggs 40%, Samsik 60%.
Dynamo Eggs - Samsik 1:0

47e minuut.
Monakhov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zayats met de inworp. Golowan is nu in balbezit. Golowan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Korkishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korkishko raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaros met een snel genomen vrije trap. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Boudianski met een snelle inworp. Korkishko geeft de bal voor. Yermak kopt de bal weg. Daar is Natochiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zayats passt de bal in één keer door. Inworp. Karimov met de inworp. Boudianski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudianski schiet op doel. Semenenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ezerskiy heeft problemen om de bal te vangen. Yermak is nu in balbezit. Yermak probeert naar een medespeler te passen. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy haalt uit met een fantastische trap. Semenenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dyndikov geeft een lange en hoge pass. Lopatkin is nu in balbezit. Shubin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopatkin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lopatkin kan niet meer verder spelen. Kvartsyaniy komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kovryzhkin kan de bal niet met de borst controleren. Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov passt de bal met de wreef. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Eggs 46%, Samsik 54%.
Dynamo Eggs - Samsik 1:0