Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsik Kodak
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.8 gemiddelde waardering 20.8
hopeless Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saenko zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kovryzhkin de bal. Popov is nu in balbezit. Popov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yudin met een sublieme pass. Kovryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov rent richting de bal. Popov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Yudin geeft de bal voor. Stepanov rent richting de bal. Popov is nu in balbezit. Stepanov rent richting de bal. Stepanov draait met de bal, schiet en ... Riznyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Smishko verovert de bal door een tackle van achteren. Venglinskiy rent richting de bal. Smishko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smishko krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karimov geeft een lange en hoge pass. Yudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy verovert de bal door een tackle van achteren. Natochiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Korkishko verovert de bal door een tackle van achteren. Yudin verovert de bal door een tackle van achteren. Yudin speelt de bal door. Popov rent richting de bal. Popov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsik - Kodak 0:1

24e minuut.
Karimov is nu in balbezit. Stepanov is nu in balbezit. Kovryzhkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovryzhkin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Shubin geeft een lange en hoge pass. Daar is Luzhnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzhnyi passt de bal in één keer door. Stepanov rent richting de bal. Stepanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kovalyuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skatchenko met een snelle inworp. Stepanov rent richting de bal. Stepanov draait met de bal, schiet en ... Riznyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsik - Kodak 0:2

44e minuut.
Yudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudin passt de bal in één keer door. Popov rent richting de bal. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsik 70%, Kodak 30%.
Samsik - Kodak 0:2

49e minuut.
Popov is nu in balbezit. Stepanov is nu in balbezit. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov rent richting de bal. Stepanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Monakhov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saenko met een snelle inworp. Stepanov rent richting de bal. Stepanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samsik - Kodak 0:3

73e minuut.
Smishko controleert de bal met de borst. Stepanov rent richting de bal. Stepanov passt de bal in één keer door. Popov is nu in balbezit. Popov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samsik - Kodak 0:4

80e minuut.
Skatchenko rent richting de bal. Skatchenko probeert naar een medespeler te passen. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov draait met de bal, schiet en ... Kovalyuk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Klungelig pakt Yermak de bal. Yudin met een sublieme pass. Smishko rent richting de bal. Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kovalyuk kopt de bal weg. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Luzhnyi passt de bal met de wreef. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov rent richting de bal. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsik 61%, Kodak 39%.
Samsik - Kodak 0:4