Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FeNiKsEs Dynamo Eggs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Sandul speelt de bal door. Halyuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Halyuza met een sublieme pass. Semak is nu in balbezit. Semak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - Dynamo Eggs 1:0

24e minuut.
Halyuza heeft problemen om de bal te vangen. Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Halyuza begaat een overtreding. Dyndikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandul wilt de vrije trap nemen. Solovyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Shiryaev rent richting de bal. Zayats onderschept slim de pass. Zayats speelt de bal door. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Karakevich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyndikov is nu in balbezit. Dyndikov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Tymoshchuk controleert de bal met de borst. Solovyov bokst de bal weg. Tymoshchuk is nu in balbezit. Paal! Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FeNiKsEs - Dynamo Eggs 1:1

44e minuut.
Halyuza passt de bal in één keer door. Shiryaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiryaev passt de bal met de wreef. Semak rent richting de bal. Semak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FeNiKsEs 57%, Dynamo Eggs 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FeNiKsEs - Dynamo Eggs 1:1

46e minuut.
Shiryaev verovert de bal door een tackle van achteren. Shiryaev passt de bal met de wreef. Smolovik is nu in balbezit. Dyndikov onderschept slim de pass. Dyndikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - Dynamo Eggs 1:2

49e minuut.
Daar is Batalskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semak is nu in balbezit. Batalskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiryaev verovert de bal door een tackle van achteren. Shiryaev haalt uit met een fantastische trap. Semenenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zayats heeft problemen om de bal te vangen. Shiryaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiryaev geeft een lange en hoge pass. Semak is nu in balbezit. Semak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FeNiKsEs - Dynamo Eggs 2:2

62e minuut.
Sandul geeft een hoge lob. Golowan kan de bal niet met de borst controleren. Golowan met een sublieme pass. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Solovyov trapt de bal weg. Sandul heeft problemen om de bal te vangen. Sandul passt de bal zonder na te denken. Semak rent richting de bal. Semak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Halyuza verovert de bal door een tackle van achteren. Zayats rent richting de bal. Halyuza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halyuza krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bandura passt de bal zonder na te denken. Golowan rent richting de bal. Tymoshchuk begaat een overtreding. Tymoshchuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FeNiKsEs 53%, Dynamo Eggs 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FeNiKsEs - Dynamo Eggs 2:2