Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСЕЛОНА FC Progres
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Bredun rent richting de bal. Bredun geeft een hoge lob. Kovb rent richting de bal. Belkevich onderschept slim de pass. Belkevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sautin kan de bal niet met de borst controleren. Tchetin onderschept slim de pass. Tchetin met een sublieme pass. Belkevich is nu in balbezit. Belkevich schiet op doel. Husin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

41e minuut.
Antonov met een sublieme pass. Sautin rent richting de bal. Belkevich begaat een overtreding. Belkevich krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sautin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sautin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skidan rent richting de bal. Bredun bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 45%, FC Progres 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БАРСЕЛОНА - FC Progres 0:0

57e minuut.
Akopian geeft een hoge lob. Sautin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchetin. Tchetin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Korotetskyy met de inworp. Tchetin is nu in balbezit. Tchetin geeft een hoge lob. Belkevich is nu in balbezit. Belkevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Bredun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarlosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredun maakt een afschuwelijke overtreding. Bredun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 47%, FC Progres 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БАРСЕЛОНА - FC Progres 0:0