Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СКАлмаз Романів Samsik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 12.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yevtushok onderschept slim de pass. Kovryzhkin is nu in balbezit. Yevtushok verovert de bal door een tackle van achteren. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lucash onderschept slim de pass. Lucash met een sublieme pass. Kovryzhkin speelt de bal door. Natochiy rent richting de bal. Natochiy draait met de bal, schiet en ... Kurnevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kovryzhkin geeft de bal voor. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Polushin onderschept slim de pass. Korkishko verovert de bal door een tackle van achteren. Korkishko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boudianski neemt de hoekschop. Kurnevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Lucash passt de bal met de wreef. Kovryzhkin rent richting de bal. Kovryzhkin passt de bal zonder na te denken. Natochiy is nu in balbezit. Natochiy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Buriak is nu in balbezit. Buriak passt de bal in één keer door. Monakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnyak verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnyak draait met de bal, schiet en ... Riznyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
СКАлмаз Романів - Samsik 1:0

30e minuut.
Yermak is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yevtushok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolyar controleert de bal met de borst. Stolyar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kurnevich trapt de bal weg. Kovryzhkin probeert de bal met de borst te controleren. Buriak probeert naar een medespeler te passen. Lucash is nu in balbezit. Lucash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СКАлмаз Романів - Samsik 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКАлмаз Романів 49%, Samsik 51%.
СКАлмаз Романів - Samsik 2:0

47e minuut.
Shubin verovert de bal door een tackle van achteren. Shubin geeft een hoge lob. Leviga is nu in balbezit. Korkishko verovert de bal door een tackle van achteren. Korkishko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СКАлмаз Романів - Samsik 2:1

73e minuut.
Korkishko rent richting de bal. Korkishko draait met de bal, schiet en ... Boudianski kopt de bal weg. Korkishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkishko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКАлмаз Романів 48%, Samsik 52%.
СКАлмаз Романів - Samsik 2:1