Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСЕЛОНА Samsik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 12.9
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Goretskiy probeert naar een medespeler te passen. Dmitruk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovryzhkin de bal. Belkevich is nu in balbezit. Belkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yurchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchishin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kovalyuk de bal. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Smishko rent richting de bal. Zorya verovert de bal door een tackle van achteren. Tcherednik met een sublieme pass. Belkevich is nu in balbezit. Belkevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Smishko passt de bal in één keer door. Shubin rent richting de bal. Tcherednik probeert naar een medespeler te passen. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСЕЛОНА - Samsik 1:0

32e minuut.
Kusliy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yermak met een snelle inworp. Korkishko rent richting de bal. Korkishko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tchetin geeft een lange en hoge pass. Daar is Kovryzhkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchetin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchetin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 56%, Samsik 44%.
БАРСЕЛОНА - Samsik 1:0

48e minuut.
Tcherednik is nu in balbezit. Kovryzhkin met een sublieme pass. Karimov is nu in balbezit. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kovryzhkin is nu in balbezit. Tcherednik is nu in balbezit. Belkevich rent richting de bal. Belkevich draait met de bal, schiet en ... Riznyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСЕЛОНА - Samsik 2:0

59e minuut.
Kusliy onderschept slim de pass. Kusliy met een sublieme pass. Bredun is nu in balbezit. Bredun speelt de bal door. Yurchishin geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belkevich is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
БАРСЕЛОНА - Samsik 3:0

77e minuut.
Dmitruk geeft een lange en hoge pass. Shubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchishin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yurchishin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 46%, Samsik 54%.
БАРСЕЛОНА - Samsik 3:0