Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БАРСЕЛОНА Kodak
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Skatchenko rent richting de bal. Skatchenko speelt de bal door. Popov rent richting de bal. Stepanov rent richting de bal. Stepanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Korotetskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov onderschept slim de pass. Dmitruk is nu in balbezit. Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Akopian passt de bal met de wreef. Saenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotetskyy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korotetskyy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 61%, Kodak 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БАРСЕЛОНА - Kodak 0:0

54e minuut.
Yudin is nu in balbezit. Yudin geeft de bal voor. Klungelig pakt Korotetskyy de bal. Saenko rent richting de bal. Saenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Yudin controleert de bal met de borst. Belkevich rent richting de bal. Yudin begaat een overtreding. Yudin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Yurchishin met de inworp. Antonov is nu in balbezit. Antonov schiet op doel. Yudin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudin onderschept slim de pass. Yudin speelt de bal door. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Yudin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tchetin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonov is nu in balbezit. Antonov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БАРСЕЛОНА 37%, Kodak 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БАРСЕЛОНА - Kodak 0:0