Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СКАлмаз Романів Dynamo Eggs
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Dikan` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash onderschept slim de pass. Zayats begaat een overtreding. Zayats krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Yevtushok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul is nu in balbezit. Sandul speelt de bal door. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Leviga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuraiv komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Buriak probeert naar een medespeler te passen. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash onderschept slim de pass. Lucash draait met de bal, schiet en ... Semenenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
СКАлмаз Романів - Dynamo Eggs 1:0

29e minuut.
Dyndikov speelt de bal door. Kuraiv rent richting de bal. Kuraiv met een sublieme pass. Rudnyak is nu in balbezit. Rudnyak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sandul is nu in balbezit. Sandul passt de bal in één keer door. Zayats geeft de bal voor. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Yevtushok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dyndikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyndikov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКАлмаз Романів 50%, Dynamo Eggs 50%.
СКАлмаз Романів - Dynamo Eggs 1:0

46e minuut.
Daar is Tymoshchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyndikov rent richting de bal. Rudnyak verovert de bal door een tackle van achteren. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Buriak is nu in balbezit. Ezerskiy rent richting de bal. Buriak maakt een afschuwelijke overtreding. Buriak krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurnevich trapt de bal weg. Buriak kopt de bal weg. Lucash rent richting de bal. Lucash draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dyndikov speelt de bal door. Sandul probeert naar een medespeler te passen. Yevtushok rent richting de bal. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Kurnevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Danaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
СКАлмаз Романів - Dynamo Eggs 1:1

80e minuut.
Rudnyak passt de bal zonder na te denken. Batalskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash onderschept slim de pass. Lucash haalt uit met een fantastische trap. Tiapushkin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКАлмаз Романів 54%, Dynamo Eggs 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
СКАлмаз Романів - Dynamo Eggs 1:1