Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FeNiKsEs Samsik
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 12.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Smishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smishko probeert naar een medespeler te passen. Natochiy rent richting de bal. Korkishko rent richting de bal. Korkishko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Boudianski probeert naar een medespeler te passen. Shiryaev heeft problemen om de bal te vangen. Shiryaev probeert naar een medespeler te passen. Semak rent richting de bal. Semak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Monakhov rent richting de bal. Semak verovert de bal door een tackle van achteren. Semak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - Samsik 1:0

41e minuut.
Korkishko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Natochiy de bal. Smolovik rent richting de bal. Natochiy onderschept slim de pass. Natochiy haalt uit met een fantastische trap. Solovyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Karimov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Semak de bal onder controle te krijgen. Shiryaev rent richting de bal. Klungelig pakt Shiryaev de bal. Shiryaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FeNiKsEs - Samsik 2:0

43e minuut.
Kolodin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Volot`ok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FeNiKsEs 41%, Samsik 59%.
FeNiKsEs - Samsik 2:0

46e minuut.
Natochiy passt de bal zonder na te denken. Yermak is nu in balbezit. Bandura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bandura krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Halyuza kopt de bal weg. Daar is Semak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovryzhkin is nu in balbezit. Shiryaev onderschept slim de pass. Shiryaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Halyuza is nu in balbezit. Korkishko verovert de bal door een tackle van achteren. Smolovik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smolovik krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Toran geeft een lange en hoge pass. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik passt de bal zonder na te denken. Shiryaev is nu in balbezit. Shiryaev draait met de bal, schiet en ... Riznyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FeNiKsEs 49%, Samsik 51%.
FeNiKsEs - Samsik 2:0