Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patompong aor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Baifu passt de bal met de wreef. Daar is Siriwi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siriwi geeft een lange en hoge pass. Wongthatip rent richting de bal. Wongthatip draait met de bal, schiet en ... Poonsak Tawatchai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Wongthong passt de bal in één keer door. Kijmongkolsak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siriattana. Siriattana krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Wongthatip bereikt de bal nog maar net als eerste. Woon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wongthatip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wongthatip haalt uit met een fantastische trap. Poonsak Tawatchai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wongthong rent richting de bal. Baifu onderschept slim de pass. Baifu speelt de bal door. Wongthatip is nu in balbezit. Wongthatip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hwa Kai is nu in balbezit. Hwa Kai geeft een lange en hoge pass. Jaruchinda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wongthatip de bal. Wongthatip schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Siriattana onderschept slim de pass. Siriattana geeft een lange en hoge pass. Woon met een sublieme pass. Wongthatip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthatip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kuo chuan controleert de bal met de borst. Baifu is nu in balbezit. Baifu speelt de bal door. Wongthatip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthatip haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patompong 47%, aor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
patompong - aor 0:0

46e minuut.
Thongwiset onderschept slim de pass. Kuo chuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongwiset rent richting de bal. Cunnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunnan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jaruchinda speelt de bal door. Hwa Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa Kai geeft een lange en hoge pass. Wongthatip is nu in balbezit. Wongthatip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hwa Kai geeft een hoge lob. Jia-Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Jun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kongkraisri de bal. Kongkraisri passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
patompong - aor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patompong 45%, aor 55%.
patompong - aor 1:0
aor