Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OliverHERE เ้เ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Thanapaiboon passt de bal met de wreef. Inworp. Yau Tang met een snelle inworp. bin Suparman geeft de bal voor. Chang Shik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Haidong speelt de bal door. Kitsuwan speelt de bal door. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang Shik onderschept slim de pass. Chang Shik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OliverHERE - เ้เ 1:0

21e minuut.
Chaimongkol rent richting de bal. Rahmen onderschept slim de pass. Rahmen speelt de bal door. Chang Shik is nu in balbezit. Chang Shik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Li kopt de bal weg. Chaimongkol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahmen rent richting de bal. Chang Shik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang Shik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OliverHERE - เ้เ 2:0

26e minuut.
Yau Tang met een snelle inworp. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li speelt de bal door. Wisutkasern is nu in balbezit. Wisutkasern draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OliverHERE - เ้เ 2:1

37e minuut.
Deejaroen probeert naar een medespeler te passen. Wisutkasern bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun begaat een overtreding. Wisutkasern raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chaimongkol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Li is nu in balbezit. Kitsuwan verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsuwan probeert naar een medespeler te passen. Wisutkasern bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutkasern haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OliverHERE - เ้เ 2:2

43e minuut.
Rahmen rent richting de bal. Haidong rent richting de bal. Rahmen onderschept slim de pass. Rahmen schiet op doel. Mali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OliverHERE 41%, เ้เ 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OliverHERE - เ้เ 2:2

63e minuut.
Chaimongkol geeft een hoge lob. Daar is Thunyasiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitsuwan is nu in balbezit. Wisutkasern rent richting de bal. Wisutkasern schiet op doel. Jaruchinda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OliverHERE - เ้เ 2:3

77e minuut.
Daar is Mali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruengpaisanbumrung is nu in balbezit. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang Shik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang Shik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OliverHERE - เ้เ 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OliverHERE 42%, เ้เ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OliverHERE - เ้เ 3:3