Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chonburi luk-kpn12@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Kulthong met de inworp. Chaoyi geeft een lange en hoge pass. Hu is nu in balbezit. Hu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nung Cha passt de bal zonder na te denken. Ritdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojanaprorntip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojanaprorntip krijgt een gele kaart. Ritdee raakt geblesseerd tijdens het duel. Buranakarn wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - luk-kpn12@hotmail.com 1:0

13e minuut.
Kasemsombat is nu in balbezit. bin Muhammad onderschept slim de pass. bin Muhammad passt de bal met de wreef. Hu is nu in balbezit. Hu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Che Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Ho met een sublieme pass. Soo rent richting de bal. Ritdee onderschept slim de pass. Ritdee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Soo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maneechote met de inworp. Daar is Buranakarn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buranakarn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Buranakarn is nu in balbezit. Ritdee rent richting de bal. Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Buranakarn verovert de bal door een tackle van achteren. Buranakarn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Kasemsombat de bal. Prasertsri bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasertsri probeert naar een medespeler te passen. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chonburi - luk-kpn12@hotmail.com 1:1

42e minuut.
Khampeeranon kan de bal niet met de borst controleren. Kasemsombat is nu in balbezit. Prasertsri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasemsombat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chonburi 52%, luk-kpn12@hotmail.com 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chonburi - luk-kpn12@hotmail.com 1:1

49e minuut.
Chaoyi kopt de bal weg. Prasertsri heeft problemen om de bal te vangen. Hu rent richting de bal. Hu draait met de bal, schiet en ... Liwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - luk-kpn12@hotmail.com 1:2

70e minuut.
Prasertsri speelt de bal door. Buranakarn rent richting de bal. Chaoyi begaat een overtreding. Chaoyi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Che Ho is nu in balbezit. Che Ho geeft een lange en hoge pass. Kitti is nu in balbezit. Kitti haalt uit met een fantastische trap. Nung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Soo controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Khampeeranon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joo Hyung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Prasertsri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasertsri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Prasertsri is nu in balbezit. Prasertsri probeert naar een medespeler te passen. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu haalt uit met een fantastische trap. Liwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - luk-kpn12@hotmail.com 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chonburi 55%, luk-kpn12@hotmail.com 45%.
chonburi - luk-kpn12@hotmail.com 1:3