Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afunji aerotmic imranziyo FC united
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Barmasai met een snelle inworp. Oracho is nu in balbezit. Simiyu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simiyu krijgt een gele kaart. Oracho raakt geblesseerd tijdens het duel. Oracho met een snel genomen vrije trap. Odinga heeft problemen om de bal te vangen. Odinga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Simiyu is nu in balbezit. Simiyu passt de bal in één keer door. Daar is Bira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru schiet op doel. Marango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Baiya verovert de bal door een tackle van achteren. Baiya geeft een lange en hoge pass. Bira kopt de bal weg. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji schiet op doel. Adipo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saitoti zal de hoekschop nemen. Adipo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afunji 50%, aerotmic imranziyo FC united 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
afunji - aerotmic imranziyo FC united 0:0

48e minuut.
Simiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akida bereikt de bal nog maar net als eerste. Simiyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simiyu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

49e minuut.
Keter met een sublieme pass. Akida is nu in balbezit. Akida met een sublieme pass. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
afunji - aerotmic imranziyo FC united 1:0

54e minuut.
Dunde rent richting de bal. Oracho rent richting de bal. Oracho passt de bal in één keer door. Ukiru rent richting de bal. Ukiru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bayo is nu in balbezit. Saitoti onderschept slim de pass. Saitoti met een sublieme pass. Koech is nu in balbezit. Koech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Oracho rent richting de bal. Oracho geeft een lange en hoge pass. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru schiet op doel. Marango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
afunji - aerotmic imranziyo FC united 2:0

68e minuut.
Bira is nu in balbezit. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho geeft een hoge lob. Ukiru is nu in balbezit. Ukiru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
afunji - aerotmic imranziyo FC united 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afunji 38%, aerotmic imranziyo FC united 62%.
afunji - aerotmic imranziyo FC united 3:0