Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KenyaA Mkadenko fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kipkoech rent richting de bal. Theuri verovert de bal door een tackle van achteren. Ndugo begaat een overtreding. Ndugo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Marango geeft de bal voor. Kimutai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ndugo speelt de bal door. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui draait met de bal, schiet en ... Nzibo geeft de bal voor. Kiptanui is nu in balbezit. Kiptanui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - Mkadenko fc 0:1

40e minuut.
Kimutai geeft de bal voor. Kenyatta heeft problemen om de bal te vangen. Kimaiyo is nu in balbezit. Kimaiyo draait met de bal, schiet en ... Kisulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KenyaA - Mkadenko fc 1:1

41e minuut.
Theuri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bagatui komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Klungelig pakt Lekimeju de bal. Lekimeju geeft een lange en hoge pass. Kiptanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - Mkadenko fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 44%, Mkadenko fc 56%.
KenyaA - Mkadenko fc 1:2

56e minuut.
Teroitich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nzibo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kipketer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kipketer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiptanui rent richting de bal. De bal raakt de paal. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - Mkadenko fc 1:3

87e minuut.
Koech probeert naar een medespeler te passen. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer passt de bal met de wreef. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 57%, Mkadenko fc 43%.
KenyaA - Mkadenko fc 1:3