Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tija fc Calm Cows
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Biwott is nu in balbezit. Biwott schiet op doel. Klungelig pakt Omwayo de bal. Muliro rent richting de bal. Muliro schiet op doel. Omwayo bokst de bal weg. Paal!

17e minuut.
Letipilia geeft een hoge lob. Mwachofi heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi passt de bal met de wreef. Kamade rent richting de bal. Kamade haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nduria heeft problemen om de bal te vangen. Radull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tija fc 42%, Calm Cows 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tija fc - Calm Cows 0:0

73e minuut.
Omwayo geeft een lange en hoge pass. Gichure heeft problemen om de bal te vangen. Abol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gichure moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gichure kan niet meer verder spelen. Pnyango komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kimanthi passt de bal met de wreef. Inworp. Mwachofi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lusalah is nu in balbezit. Lusalah geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kamade is nu in balbezit. Gikonyo is nu in balbezit. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo is nu in balbezit. Gikonyo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tija fc 32%, Calm Cows 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tija fc - Calm Cows 0:0