Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afunji gunners
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Inworp. Ereng met de inworp. Akida probeert naar een medespeler te passen. Ukiru heeft problemen om de bal te vangen. Ukiru haalt uit met een fantastische trap. Oracho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kamade raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oracho komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ruto geeft een hoge lob. Inworp. Akida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Barmasai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmasai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Odinga trapt de bal weg. Daar is Oracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oracho met een sublieme pass. Ukiru rent richting de bal. Ukiru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
afunji - gunners 1:0

34e minuut.
Oracho trapt de bal weg. Keter is nu in balbezit. Oracho rent richting de bal. Oracho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Odinga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho verovert de bal door een tackle van achteren. Oracho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afunji 31%, gunners 69%.
afunji - gunners 1:0

65e minuut.
Barmasai is nu in balbezit. Rono verovert de bal door een tackle van achteren. Rono geeft een hoge lob. Daar is Yongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yongo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Keter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keter geeft de bal voor. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru verovert de bal door een tackle van achteren. Ukiru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afunji 41%, gunners 59%.
afunji - gunners 1:0