Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mkadenko fc Calm Cows
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 12.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Inworp. Lekimeju met een snelle inworp. Gichure rent richting de bal. Kipketer verovert de bal door een tackle van achteren. Kipketer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kimanthi is nu in balbezit. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kiptanui de bal. Kiptanui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkadenko fc - Calm Cows 1:0

13e minuut.
Ndugo rent richting de bal. Ndugo probeert naar een medespeler te passen. Kimanthi rent richting de bal. Kiptanui onderschept slim de pass. Kiptanui draait met de bal, schiet en ... Radull bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radull trapt de bal weg. Biwott kopt de bal weg. Kipketer is nu in balbezit. Kipketer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Biwott passt de bal in één keer door. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech is nu in balbezit. Kipketer onderschept slim de pass. Kipketer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 48%, Calm Cows 52%.
Mkadenko fc - Calm Cows 1:0

55e minuut.
Muliro verovert de bal door een tackle van achteren. Muliro passt de bal met de wreef. Gichure probeert naar een medespeler te passen. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo geeft de bal voor. Nduria is nu in balbezit. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkadenko fc - Calm Cows 2:0

63e minuut.
Lekimeju speelt de bal door. Kiptanui is nu in balbezit. Nduria is nu in balbezit. Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Biwott is nu in balbezit. Kipkoech bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott verovert de bal door een tackle van achteren. Biwott draait met de bal, schiet en ... Kisulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkadenko fc - Calm Cows 2:1

85e minuut.
Nzibo rent richting de bal. Nzibo speelt de bal door. Kiptanui rent richting de bal. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 55%, Calm Cows 45%.
Mkadenko fc - Calm Cows 2:1