Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KenyaA Tija fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Marango verovert de bal door een tackle van achteren. Marango probeert naar een medespeler te passen. Lusalah speelt de bal door. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Letipilia passt de bal met de wreef. Theuri rent richting de bal. Abol is nu in balbezit. Theuri onderschept slim de pass. Theuri passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lusalah is nu in balbezit. Lusalah speelt de bal door. Njoka rent richting de bal. Kamade is nu in balbezit. Kamade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Teroitich is nu in balbezit. Teroitich met een sublieme pass. Daar is Kiongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - Tija fc 0:1

45e minuut.
Koech rent richting de bal. Gikonyo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koech. Gikonyo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lusweti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kamade is nu in balbezit. Kamade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - Tija fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 65%, Tija fc 35%.
KenyaA - Tija fc 0:2

65e minuut.
Letipilia met een snelle inworp. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Kamade is nu in balbezit. Kamade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Teroitich met een sublieme pass. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol rent richting de bal. Theuri rent richting de bal. Theuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 50%, Tija fc 50%.
KenyaA - Tija fc 0:2