Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KenyaA afunji
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Koech rent richting de bal. Koech passt de bal in één keer door. Daar is Kosgei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Yongo verovert de bal door een tackle van achteren. Yongo met een sublieme pass. Oracho is nu in balbezit. Oracho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Njoka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - afunji 0:1

33e minuut.
Kosgei is nu in balbezit. Keter onderschept slim de pass. Keter speelt de bal door. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 59%, afunji 41%.
KenyaA - afunji 0:1

66e minuut.
Njoka met een sublieme pass. Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akida maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Akida naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Odinga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yongo geeft de bal voor. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai passt de bal in één keer door. Oracho rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oracho rent richting de bal. Oracho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - afunji 0:2

81e minuut.
Njoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoka passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kosgei de bal onder controle te krijgen. Oracho is nu in balbezit. Oracho haalt uit met een fantastische trap. Lusweti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Barmasai rent richting de bal. Barmasai probeert naar een medespeler te passen. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongo rent richting de bal. Yongo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 50%, afunji 50%.
KenyaA - afunji 0:2