Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homestar United Mkadenko fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Rotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kibitok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibitok probeert naar een medespeler te passen. Loloupe heeft problemen om de bal te vangen. Loloupe geeft een hoge lob. Owiti kopt de bal weg. Kisulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mungai draait met de bal, schiet en ... Kenyatta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Phiri de bal onder controle te krijgen. Mungai rent richting de bal. Mungai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Homestar United - Mkadenko fc 1:0

31e minuut.
Kipketer geeft de bal voor. Klungelig pakt Kamade de bal. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Baraza passt de bal in één keer door. Nzibo rent richting de bal. Mbugua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mbugua krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rotich is nu in balbezit. Kipkoech verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkoech met een sublieme pass. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rotich passt de bal in één keer door. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa speelt de bal door. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homestar United 51%, Mkadenko fc 49%.
Homestar United - Mkadenko fc 1:0

59e minuut.
Baraza passt de bal met de wreef. Mbugua is nu in balbezit. Mbugua geeft de bal voor. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kenyatta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wambugu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kiptanui passt de bal met de wreef. Kipketer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel. Kamade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kahangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homestar United 45%, Mkadenko fc 55%.
Homestar United - Mkadenko fc 1:0