Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gunners Tija fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Teroitich rent richting de bal. Langat verovert de bal door een tackle van achteren. Langat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yongo de bal. Yongo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lusalah onderschept slim de pass. Lusalah geeft een lange en hoge pass. Daar is Wandaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamade is nu in balbezit. Kamade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Subano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gikonyo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gikonyo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gunners - Tija fc 0:1

14e minuut.
Letipilia verovert de bal door een tackle van achteren. Letipilia geeft een lange en hoge pass. Daar is Kamade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamade haalt uit met een fantastische trap. Oracho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gunners - Tija fc 0:2

25e minuut.
Rono is nu in balbezit. Letipilia onderschept slim de pass. Letipilia geeft een hoge lob. Kamade rent richting de bal. Kamade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gunners - Tija fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gunners 61%, Tija fc 39%.
gunners - Tija fc 0:3

47e minuut.
Wandaba met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Abol de bal. Kamade is nu in balbezit. Gikonyo is nu in balbezit. Gikonyo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Abol is nu in balbezit. Abol passt de bal met de wreef. Kamade is nu in balbezit. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Teroitich passt de bal zonder na te denken. Lusalah rent richting de bal. Lusalah passt de bal in één keer door. Kamade is nu in balbezit. Kamade schiet op doel. Oracho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lusalah zal de hoekschop nemen. Abol kopt de bal weg. Kamade is nu in balbezit. Kamade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Odinga met een harde bal richting middenveld. Kirwa speelt de bal door. Yongo rent richting de bal. Yongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo passt de bal in één keer door. Daar is Letipilia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abol is nu in balbezit. Abol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo geeft de bal voor. Lusalah rent richting de bal. Lusalah haalt uit met een fantastische trap. Oracho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa met een sublieme pass. Yongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongo schiet op doel. Omwayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gunners - Tija fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gunners 55%, Tija fc 45%.
gunners - Tija fc 1:3