Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KenyaA aerotmic imranziyo FC united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Theuri rent richting de bal. Simiyu rent richting de bal. Simiyu geeft de bal voor. Koech is nu in balbezit. Koech haalt uit met een fantastische trap. Lusweti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - aerotmic imranziyo FC united 0:1

21e minuut.
Wakihuri probeert naar een medespeler te passen. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu speelt de bal door. Koech is nu in balbezit. Koech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - aerotmic imranziyo FC united 0:2

26e minuut.
Saitoti is nu in balbezit. Saitoti passt de bal met de wreef. Bagatui bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji onderschept slim de pass. Suji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Theuri is nu in balbezit. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Koech is nu in balbezit. Koech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 47%, aerotmic imranziyo FC united 53%.
KenyaA - aerotmic imranziyo FC united 0:2

77e minuut.
Njoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoka geeft een lange en hoge pass. Cheromei geeft een hoge lob. Saitoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saitoti haalt uit met een fantastische trap. Lusweti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Suji is nu in balbezit. Suji passt de bal met de wreef. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ... Lusweti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bira is nu in balbezit. Bira passt de bal zonder na te denken. Simiyu rent richting de bal. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - aerotmic imranziyo FC united 1:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saitoti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simiyu met een sublieme pass. Koech rent richting de bal. Koech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - aerotmic imranziyo FC united 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 64%, aerotmic imranziyo FC united 36%.
KenyaA - aerotmic imranziyo FC united 1:3