Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gunners Mkadenko fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Yongo de bal. Yongo passt de bal zonder na te denken. Maiyani is nu in balbezit. Kiptanui is nu in balbezit. Kiptanui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Maiyani speelt de bal door. Kenyatta rent richting de bal. Kirwa is nu in balbezit. Yongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongo haalt uit met een fantastische trap. Kisulu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gunners - Mkadenko fc 1:0

6e minuut.
Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa is nu in balbezit. Kenyatta rent richting de bal. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kisulu trapt de bal weg. Kipketer controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruto. Ruto krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Origi geeft een hoge lob. Phiri rent richting de bal. Yongo begaat een overtreding. Yongo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Baraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kipkoech krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiptanui. Maiyani raakt geblesseerd tijdens het duel. Origi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yongo rent richting de bal. Yongo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kirwa geeft de bal voor. Daar is Kitutele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirwa. Kitutele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kitutele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kiptanui de bal. Kiptanui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gunners - Mkadenko fc 1:1

24e minuut.
Kirwa speelt de bal door. Odinga is nu in balbezit. Odinga geeft een lange en hoge pass. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Owiti trapt de bal weg van het doel. Ruto kopt de bal weg. Baraza rent richting de bal. Baraza passt de bal zonder na te denken. Daar is Kisulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gunners - Mkadenko fc 2:1

44e minuut.
Kipkoech is nu in balbezit. Langat verovert de bal door een tackle van achteren. Langat met een sublieme pass. Yongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gunners 43%, Mkadenko fc 57%.
gunners - Mkadenko fc 2:1

60e minuut.
Phiri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wambugu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kiptanui rent richting de bal. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui rent richting de bal. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gunners - Mkadenko fc 2:2

77e minuut.
Maiyani is nu in balbezit. Kipketer onderschept slim de pass. Kipketer passt de bal zonder na te denken. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gunners - Mkadenko fc 2:3

89e minuut.
Maiyani rent richting de bal. Kipketer is nu in balbezit. Maiyani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kipketer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kipketer kan niet meer verder spelen. Onyancha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gunners 53%, Mkadenko fc 47%.
gunners - Mkadenko fc 2:3