Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mkadenko fc gunners
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rono is nu in balbezit. Rono passt de bal in één keer door. Yongo rent richting de bal. Yongo haalt uit met een fantastische trap. Kisulu bokst de bal weg.

23e minuut.
Owiti trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Maiyani de bal. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer is nu in balbezit. Kipketer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maiyani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abol komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Baraza speelt de bal door. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol rent richting de bal. Nzibo onderschept slim de pass. Nzibo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 44%, gunners 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mkadenko fc - gunners 0:0

50e minuut.
Baraza met de inworp. Kipkoech probeert naar een medespeler te passen. Origi rent richting de bal. Kipketer onderschept slim de pass. Kipketer haalt uit met een fantastische trap. Oracho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kipkoech probeert naar een medespeler te passen. Kitutele rent richting de bal. Kirwa begaat een overtreding. Kitutele roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kitutele kan niet meer verder spelen. Ndugo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kiptanui is nu in balbezit. Kipketer rent richting de bal. Kiptanui rent richting de bal. Kipketer rent richting de bal. Kipketer schiet op doel. Oracho bokst de bal weg.

65e minuut.
Kipkoech is nu in balbezit. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa passt de bal in één keer door. Rono rent richting de bal. Rono geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Subano komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Nzibo speelt de bal door. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo speelt de bal door. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 26%, gunners 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mkadenko fc - gunners 0:0