Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KenyaA Homestar United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Kimutai passt de bal zonder na te denken. Kirwa is nu in balbezit. Mitei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitei krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kosgei is nu in balbezit. Kosgei geeft de bal voor. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotich verovert de bal door een tackle van achteren. Rotich draait met de bal, schiet en ... Lusweti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mbugua kopt de bal weg. Mungai heeft problemen om de bal te vangen. Koech rent richting de bal. Mungai onderschept slim de pass. Mungai schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Kirwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kariuki komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Njoka trapt de bal weg van het doel. Kariuki kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosgei de bal. Rotich rent richting de bal. Rotich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KenyaA - Homestar United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 67%, Homestar United 33%.
KenyaA - Homestar United 0:1

70e minuut.
Mungai rent richting de bal. Njoka rent richting de bal. Njoka passt de bal met de wreef. Masya rent richting de bal. Masya geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Theuri passt de bal met de wreef. Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbugua verovert de bal door een tackle van achteren. Theuri onderschept slim de pass. Theuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KenyaA 53%, Homestar United 47%.
KenyaA - Homestar United 0:1