Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mkadenko fc afunji
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Keter rent richting de bal. Keter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kenyatta de bal. Ukiru onderschept slim de pass. Ukiru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mkadenko fc - afunji 0:1

14e minuut.
Akida bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech onderschept slim de pass. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Keter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyancha onderschept slim de pass. Onyancha passt de bal in één keer door. Kiptanui is nu in balbezit. Kiptanui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kitutele rent richting de bal. Kitutele geeft een hoge lob. Shikuku is nu in balbezit. Onyancha verovert de bal door een tackle van achteren. Onyancha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 64%, afunji 36%.
Mkadenko fc - afunji 0:1

79e minuut.
Oracho passt de bal met de wreef. Onyancha rent richting de bal. Onyancha probeert naar een medespeler te passen. Kiptanui is nu in balbezit. Kiptanui draait met de bal, schiet en ... Adipo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 67%, afunji 33%.
Mkadenko fc - afunji 0:1