Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afunji Mkadenko fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kenyatta geeft een hoge lob. Kipketer probeert naar een medespeler te passen. Baiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Owiti kopt de bal weg. Kitutele is nu in balbezit. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Ukiru is nu in balbezit. Ukiru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Kitutele de bal. Kamade verovert de bal door een tackle van achteren. Kamade passt de bal met de wreef. Daar is Ukiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukiru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Baiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lekimeju geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kipkoech rent richting de bal. Nzibo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Inworp. Barmasai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamade probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ukiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukiru schiet op doel. Paal! Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odinga rent richting de bal. Kisulu bokst de bal weg.

43e minuut.
Kamade speelt de bal door. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta rent richting de bal. Ukiru verovert de bal door een tackle van achteren. Ukiru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
afunji - Mkadenko fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afunji 39%, Mkadenko fc 61%.
afunji - Mkadenko fc 1:0

68e minuut.
Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku verovert de bal door een tackle van achteren. Shikuku geeft de bal voor. Odinga rent richting de bal. Odinga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Akida de bal. Kipkoech is nu in balbezit. Kipkoech geeft de bal voor. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kamade rent richting de bal. Kamade draait met de bal, schiet en ... Owiti kan de bal niet met de borst controleren. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
afunji - Mkadenko fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afunji 32%, Mkadenko fc 68%.
afunji - Mkadenko fc 2:0